Informatie voor werkgevers

Welke CAO is geldend?
Opnij U werkt volgens de ABU/CAO. Afhankelijk van uw arbeidsovereenkomst geldt (een deel van) de CAO van het bedrijf, waar u voor werkt.

Waarom mijn bureau?
Opnij Advisering heeft gekozen om werkgeverschap uit te besteden aan een professional op werkgever gebied, daardoor kan ik alle aandacht vestigen op de contacten met de klanten en de uitzendkrachten. Daar hebben u en uw medewerkers alleen maar voordelen van!

Professionele P&O Afdeling
Bij de backoffice kunt u terecht met vragen over alles wat met het werkgeverschap te maken heeft. Eigenlijk zijn zij een externe afdeling Personeelszaken. U kunt er vanuit gaan dat uw arbeidsovereenkomst, pensioen, belastingen en afdrachten, afhandeling bij ziekte, eventueel ARBO traject ed. professioneel worden behandeld en uiteraard kunt u bij mij of bij de backoffice terecht met al uw vragen hieromtrent. Mailen werkt het meest efficiƫnt en snel, u krijgt binnen enkele uren altijd een bericht terug.

Payrolling wat is dat?
Payrolling betekend feitelijk het ter beschikking stellen van werknemers aan opdrachtgevers. De opdrachtgevers zijn bij payrolling zelf verantwoordelijk voor de werving en de selectie, en de begeleiding. Het contract beheer, en de verloning van de door hun zelf geworven personeel wordt gemakkelijk en risicoloos door Opnij Advisering geregeld. Mocht u even geen tijd hebben om zelf personeel te werven en te selecteren dan neem ik dat graag van u over, dit ook tegen zeer scherpe tarieven. Evenals functionerings gesprekken of externe p&o zaken.

Download de keten voor Flexmenu (pdf)Direct contact met:
Alberta de Vries
Bel naar: 06 - 27 355 776